Lucy Steigerwald and Sheldon Richman Talk Iran, War, Israel

On Tuesday, I had the privilege and pleasure of podcasting with Sheldon Richman, as I do these days. Not every episode is about war, but they do tend to lean that way because both Sheldon and I are crazy peaceniks like that. Richman was particularly on fire in this episode. Many antiwar rants were had. Check it out. Sheldon knows his stuff, and I…also know a few things.

You can listen to an audio-only version of the podcast over here. And check out Sheldon and my other chats here. (And while you’re at it, Scott Horton’s “Eye on the Empire” series with Jeffrey Tucker is also a very worthy watch.)

4 thoughts on “Lucy Steigerwald and Sheldon Richman Talk Iran, War, Israel”

  1. Soms zijn mensen niet weten wanneer u toerisme zijn een zekerste oplossing om ons gezonder worden. Ik heb een idee aan degenen onder u die al verveeld kunnen zijn met het activiteiten van het gebruikelijk leven, datgene is sinds het lezen van artikelen met betrekking tot de reisinformatie die ik schreef en getiteld ofwel misschien als u meer kunt u ook door artikelen bij luisteren meerdere attracties datgene ik het titel ik hoop dat hoeveel ik te geven via deze opmerkingen kunnen beslist positieve waarde en de moeite waard alles geven.

Comments are closed.