Andrew Cockburn on Modern War

From GritTV:

This week’s episode from GritTV focuses on modern warfare and US imperialism. Is drone warfare here to stay? It’s one of the few things Republicans and Democrats agree on. Andrew Cockburn has been a rare critical voice on the subject. He is the Washington editor of Harper’s magazine and the author of several nonfiction books on war and international politics. His new book is Kill Chain: The Rise of High-Tech Assassins. And later in the show, an excerpt from a new film about a young man held in the US prison at Guantanamo, Fahd Ghazy.

11 thoughts on “Andrew Cockburn on Modern War”

  1. TV and Radio Media advertising have lately seen a huge upsurge in demand. Advertisers of all types, irrespective of being big or small are betting hard on at least one of these media types for their advertising campaigns.Advertising

  2. Weleens zijn mensen niet weten wanneer de toerisme is een zekerste oplossing om ons gezonder worden. Ik heb dezelfde idee aan degenen tussen u dat al verveeld kunnen bestaan met de activiteiten betreffende het gebruikelijk leven, dat is sinds het lezen van artikelen met betrekking tot de reisinformatie die ik schreef en getiteld ofwel misschien als u langduriger kunt u ook door artikelen bij luisteren verschillende attracties datgene ik het titel ik hoop dat wat ik te geven via deze opmerkingen kunnen dezelfde positieve waarde en de moeite waard alles geven.

Comments are closed.