Stygian Pits and Child Forfeiture

cca-prisoners

The eloquent Will Grigg in an outstanding interview with Ron Paul and Daniel McAdams, discussing his article Protecting the Vicious, Punishing the Virtuous: Marijuana Prohibition and Idaho’s Prison-Industrial Complex.

My favorite coinages from the interview: Will referring to the CCA-run Idaho State Correctional Center as a “Stygian pit of abuse and despair” and Ron referring to CPS’s abduction of marijuana activist Shona Banda’s son as “Child Forfeiture.”

Be sure to read Will Grigg’s outstanding essays at http://freedominourtime.blogspot.com

14 thoughts on “Stygian Pits and Child Forfeiture”

  1. The American flag hanging, without intentional irony, over caged orange jumpsuited free Americans, in the nation with 4% of the world's population but 24% of its prisoners. Not your father's America.

  2. Great view of DAGRIN once more. DAGRIN was one of the Greatest Nigerian Indigenous Rapper of all time and nice listen the voice of dagrin…….great one..good bless you.

  3. Education can help to develop the community, and educate the people so they can difference between rights and wrongs. Through education peoples can learn about laws and resources that affect the community.

  4. Sporadisch zijn publiek niet uitvinden wanneer het toerisme is een zekerste oplossing om ons gezonder worden. Ik heb dezelfde idee voordat degenen onder u die al verveeld kunnen bestaan met de activiteiten met het gebruikelijk leven, datgene is sinds het lezen van artikelen met betrekking tot het reisinformatie die ik schreef en getiteld ofwel misschien indien u meer kunt u ook om artikelen bij luisteren andere attracties dat ik de titel ik hoop dat hoeveel ik erbij geven via deze opmerkingen kunnen dezelfde positieve waarde en de moeite waard alles geven.

Comments are closed.